Pizzáinkat is minőségi alapanyagokból rakjuk össze! Nagy odafigyelést fordítunk a pizza tésztájára, kevés élesztő, 24 órás kelesztés! Így a tészta légies, könnyű lesz, nem terheli meg a gyomrot és nem kell utána 15 liter vizet inni éjszaka! Pizzáinkat 400 fokon sütjük a kiszáradás elkerülése érdekében, a feltétek is kizárólag minőségi anyagok! Prosciutto sonkával ugyan nem fogsz nálunk találkozni de az egyik legjobb minőségű sonkát használjuk, alapszószunk saját receptúra alapján készül! 08.10-től már laktózmentesen is elkészítjük! Diétázol? Tudatosan étkezel? Rendeld meg pizzádat tönkölybúza lisztből készült tésztával! Kedvező glikémiás index, lassan felszívódó szénhidrát, magas rost, foszfor, cink tartalom! Jó étvágyat kíván Szőllősi Andris és csapata!