Kiszállítás

 

A kiszállítás Lőrinci, Selyp, Petőfibánya, Erőmű és Heréd területekre ingyenes!

Apcra, Rózsaszentmártonba, Nagygombosra a kiszállítás csak 5000 ft értékü vásárlás felett ingyenes ellenkező esetben 600 ft a kiszállítási díj!

Hatvanba nem szállítunk!

 

A rendelt ételek a rendelés leadásától számított 40 - 90 percen belül kerülnek kiszállításra! A kiszállítási idő függ a megrendelt ételek mennyiségétől és a kiszállítási cím távolságától!

A kiszállítási idő hétvégén, munkaszüneti napokon a megnövekedett rendelések miatt akár 2 óra is lehet!

 

A gyorsabb kiszállítás érdekében kérjük számítsanak rá, hogy meg is kapják, az ételfutár 5-10 perc ( de volt már 20 is) várakoztatása a következő címről való késését eredményezi, illetve a lehető legpontosabb címet adják meg rendeléskor, név, település, utca, házszám, emelet, lépcsőház, esetenként kaputelefon szám! ( leszakadt redőny, felborult szemetes, kistuja, egyik szemére vak keverék kutyus, Szabóékkal átellenben és a " a multkor is hoztak már ide" nem minősül pontos címnek!) ( Mondjuk redőnyöst azt tudok ajánlani!)

A kiszállítást nehezíti még továbbá a házszámok és csengők hiánya, a hirtelen lemerült telefonok, a " gondolunk egyet és elmegyünk otthonról a haverokkal", az " elnézést de elaludtam ", amivel nincs különösebb probléma, viszont kérjük ezek figyelembe vételével itélkezzenek a futárok és a szakácsok felett!

 Igyekszünk mindig a leggyorsabb idő alatt kiszállítani a rendelt ételt!

 

Köszönjük!